I-Health Meridianen
I-Health

Het I-Health systeem maakt energiediagnose en het in balans brengen van de meridianen mogelijk. Zowel de analyse als de behandelingen kunnen wetenschappelijk worden aangetoond en vastgelegd.

Onze meridianen spelen een grote rol bij de energieverdeling in ons lichaam.

Wanneer er te veel energie, te weinig energie of de energie geconcentreerd op een verkeerde plek zit, dan zijn we uit balans.
Soms voelen we ons gewoon wat slapjes en kunnen we niet echt de vinger leggen op de oorzaak…

De oorsprong van het I-Health systeem wortelt in de Traditionele Chinese geneeskunde.

Hoe werkt de I-Health?

Om een goed beeld te krijgen van de energie in alle meridianen worden er 10 punten gemeten aan zowel de handen als de voeten. Deze meting zal 3x worden herhaald. Alle metingen worden vervolgens weergegeven in een staafdiagram waardoor er precies inzichtelijk is waar er te veel of te weinig energie zit. Tevens kan er bekeken worden waar er eventuele blokkades zitten waardoor de energie niet meer vrij kan stromen. Met het I-Health systeem kunnen zowel psychische als lichamelijke problemen inzichtelijk worden gemaakt.

Om blokkades op te heffen en de energie weer vrij te kunnen laten stromen zullen er bepaalde acupunctuurpunten behandeld worden met lichteffecten en geluidsfrequenties. Voor de meridianen zal dit een soort activering geven, een ‘reset’. Na iedere behandeling zal er opnieuw een meting worden gedaan zodat u ook daadwerkelijk de veranderingen kunt waarnemen. Zo krijgt u altijd een behandeling op maat die optimaal is voor lichaam en geest.

I-Health therapie Balans behandeling.

Bij de balansbehandeling zullen er een aantal metingen worden gedaan waarna een energieherstellende behandeling wordt gegeven. Tevens krijgt u een persoonlijke rapportage gemaild waarin de meridiaanmetingen staan beschreven en de daarbij behorende leef- en gezondheidsadviezen.

Door regelmatig de balans te herstellen blijft u zich fit voelen!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u onze gegevens vinden op het contactformulier!