Omdat niemand gelijk is ofwel iedereen is uniek…..zijn er binnen onze praktijk ook verschillende soorten therapieën.
Samen met jou kijken we welke therapie het beste zal aansluiten bij de problemen waarmee je zit.

Zo kan je je misschien voorstellen dat er bij een verstuiking van een enkel, geen diepgaande regressietherapie noodzakelijk is…..
Wanneer je echter last hebt van bepaalde angsten zou het wellicht wel goed zijn om tijdens een regressiesessie te onderzoeken wat de oorzaak is van die angsten. In de tussentijd kunnen er Bach Bloesem remedies worden gebruikt, of een verblijfs acupunctuurnaaldje in je oor, waardoor je ondersteuning zult ondervinden en wanneer je helder hebt wat er zou moeten veranderen om van de angsten af te komen…..dan is coaching op zijn plaats!

Het is juist deze diversiteit in therapiesoorten die Deerne Acupunctuur & Natuurgeneeskunde onderscheidt van andere praktijken.
De basis ligt in het Holisme waarbij wij uitgaan van een eenheid in Lichaam, Geest en Ziel. Wanneer één van deze aspecten niet in balans is zal dit altijd gevolgen hebben voor de andere twee.

Op de verschillende tabbladen van deze site wordt dieper ingegaan op de therapievormen.

De verschillende therapievormen die waar we gebruik van maken haken op elkaar in, vullen elkaar aan, scheppen ruimte voor elkaar en zorgen voor een goede balans.